Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تهران، محسن منصوری استاندار تهران در جلسه شورای ترافیک استانداری، با اشاره به این که سالی ۵۰۰ هزار خودرو وارد استان شده و پلاک گذاری می‌شود، اظهار کرد: در صورت عدم مدیریت این امر، در آینده‌ای نزدیک تهران به یک پارکینگ بزرگ تبدیل می‌شود.

وی با عنوان پیشنهادات کوتاه‌مدت افزود: با آیین‌نامه‌های مختلف مانند تغییر ساعت منع تردد و طرح زوج و فرد می‌توان به طور موقت ترافیک را کاهش داد، اما باید عرضه و تقاضای وسایل نقلیه خانوار را کنترل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار براساس مصوبه ستاد کرونا اضافه کرد: منع تردد شبانه از لحاظ کارشناسان کرونایی و نیروی انتظامی تاثیر بسزایی در مدیریت کرونا و عبور و مرور ندارد، اما تصمیم تغییر این امر برعهده ستاد ملی کرونا است که به نتیجه نرسید، به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم حداقل ساعت منع تردد تغییر کند.

منصوری به لزوم اجرای طرح اسقاط ماشین‌های از رده خارج شده و فاقد معاینه فنی تاکید کرد و گفت: توسعه حمل و نقل ریلی نسبت به اتوبوس‌ها راه حل بهتری هستند و باید برای حومه تهران نیز، مترو گسترش پیدا کند.

همچنین سردار ظهیری رئیس پلیس غرب استان تهران با اشاره به اینکه ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار خودرو و ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار موتور در شهر تهران داریم که یک چهارم وسیله نقلیه کشور را به خود اختصاص داده است، در میان خبرنگاران خاطرنشان کرد: حجم ترافیک شهر تهران در پیک دو ساعته صبح و سه ساعته بعدازظهر را می‌توان با اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل مدیریت کرد.

وی نقطه عطف ترافیک را مطرح کرد و افزود: طبق آمار پلیس راه کشور، غرب استان تهران حجیم‌ترین ترافیک را به خود اختصاص داده است، به نحوی که آزادراه‌های این محورها پاسخگوی این حجم ترافیک نیست.

رئیس پلیس غرب استان تهران به عدم تثبیت فرهنگ استفاده از وسایل نقلیه عمومی اشاره کرد و گفت: روزانه یک میلیون و صد مسافر از مترو‌ و ۶۰۰ هزار نفر از اتوبوس استفاده می‌کنند، که باید این ظرفیت بیشتر شود، اما با توجه به این که ۷۰ درصد خودروها تک‌سرنشین هستند، نشان‌دهنده عدم تثبیت فرهنگ استفاده از وسایل نقلیه عمومی است.

سردار ظهیری به لزوم تعمیر دوربین‌های محورهای استان تهران تاکید کرد و افزود: علیرغم درخواست نیروی انتظامی از اداره راه و ترابری استان برای تعمیر دوربین‌های راهور، هنوز اقدامی صورت نگرفته است.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: سردار ظهیری استاندار تهران محسن منصوری ترافیک تهران طرح زوج و فرد استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۶۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌‌های پایتخت

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،شهریار افندی‌زاده گفت: این طرح از بزرگراه آزادگان در مناطق ۱۸ و ۱۹ به عنوان معابر پرترددی که نیاز بیشتری به ایمن‌سازی و رسیدگی داشتند، آغاز شده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران با تأکید بر ضرورت ارتقای سطح ایمنی بزرگراه‌ها و پیش‌بینی تدابیر و تمهیدات لازم برای کاهش تصادفات افزود: از طریق مناطق ۱۸ و ۱۹برای احصای کاستی‌ها و کمبود‌های بزرگراه آزادگان اقدام کرده و پس از بررسی دقیق، تجهیزات موردنیاز را مشخص و نسبت به رفع آنها اقدامات لازم انجام شد.

آقای افندی‌زاده گفت: خط کشی محوری، ممتد، منقطع و بستر جناغی ها، مرمت و نوسازی گاردریل‌ها، نصب تابلو‌های خطرنما برای آشکارسازی و نصب انواع تجهیزات ایمنی همچون کاشن‌تانک و استوانه، از اقدام‌هایی است که در محدوده مناطق ۱۸ و ۱۹ شهرداری تهران انجام شده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران با بیان اینکه مناطقی که محور آزادگان در محدوده آن قرار دارد، از مهم‌ترین برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای افزایش سطح خدمات و ایمن‌سازی است، تصریح کرد: در این طرح که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده، بیش از ۱۲ گروه اجرایی در حال فعالیت هستند و ۲۴ نقطه از جناغی‌ها با استفاده از ۴۴ قطعه کاشن‌تانک و ۱۲۰ عدد استوانه ایمن‌سازی و حدود ۱۵۰ شاخه گاردریل مرمت و تعویض شده است.

وی گفت: نصب بیش از ۱۰۰ عدد تابلوی خطرنما ۶۰*۲۰ و حدود ۶۴ هزار متر خط‌کشی منقطع و ۴۲ هزار متر خط‌کشی ممتد از دیگر اقداماتی بود که در راستای ایجاد ایمنی بیشتر در بزرگراه آزادگان انجام شده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران یادآور شد؛ در نظر است با تعیین اولویت بزرگراه‌ها و با مشارکت پلیس و شهرداری‌های مناطق، این طرح در تمام شبکه بزرگراهی تهران اجرا شود.

بزرگراه آزادگان، از شاهراه‌های شهر تهران است که به دلیل طول تقریبی ۵۹ کیلومتری، تردد روزافزون خودرو‌های سبک و سنگین، دسترسی‌های بسیار، سرعت بالای وسایل نقلیه و تعداد زیاد سرقت تجهیزات، ایمن‌سازی آن همیشه از دغدغه‌های اصلی مدیریت شهری محسوب می‌شود.

دیگر خبرها

  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌‌های پایتخت
  • ایمن‌سازی بزرگراه‌ های پایتخت برای کاهش تصادفات؛ آغازطرح با بزرگراه آزادگان
  • ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت برای کاهش تصادفات/ آغازطرح با بزرگراه آزادگان
  • طرح ترافیک جدید تهران امسال اجرا نمی‌ شود
  • رفع توقیف بیش از ۲۴ هزار وسیله نقلیه در قم
  • موسوی پور: طرح ترافیک جدید تهران امسال اجرا نمی‌شود
  • طرح ترافیک جدید تهران امسال اجرا نمی‌شود
  • طرح ترافیک جدید امسال اجرا نخواهد شد
  • ترافیک سنگین در محور‌های شمال شرق پایتخت
  • ترافیک سنگین در محورهای شمال شرق پایتخت